Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp organitza un monogràfic per aprendre a elaborar mantes XXL

El pròxim 26 de gener, l'edifici de La Valireta acollirà una matinal dedicada a l’elaboració de les populars mantes XXL. La sessió es portarà a terme entre les 10 i les 13 hores, i anirà a càrrec de Lluïsa Fernández, del taller ‘Cosa de Llu’. Durant el taller s’elaborarà una manta de 90x120 centímetres. Per participar-hi, cal fer inscripció prèvia a través de l’adreça de correu cosasdellu@gmail.com abans del 14 de gener.
Durant el taller s'elaborarà una manta de 90x120 centímetres..
Durant el taller s'elaborarà una manta de 90x120 centímetres.

Les placés són limitades fins a un màxim de 15 persones. El preu del taller és de 110 euros per inscripció. El preu inclou el cabdell de 2 quilos de llana 100% merino necessaris per a l’elaboració de la manta, amb possibilitat d’escollir entre color cru o marró xocolata.

Les mantes XXL són actualment un article de la llar amb molt d’èxit a causa de les seves característiques. Es tracta d’un article elaborat amb una llana feta a base de pèl natural, motiu pel qual abriga tant. Es tracta de llanes de format molt gruixut que li donen un aspecte molt característic. Generalment, s’elaboren de forma artesanal a partir de tècniques de teixir que permeten el tradicional teixit amb agulles gruixudes  però també enredant els brins de llana amb les mans.