Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp lliura els premis del Concurs d’embelliment floral 2018

Enguany s'han presentat 27 propostes a concur i s'han entregat 3.300 euros en premis.
Encamp lliura els premis del Concurs d’embelliment floral 2018.

El Concurs d'embelliment floral ja és tot un clàssic a la parròquia d'Encamp. Enguany s'han presentat un total de 27 treballs i s'ha incorporat, com a novetat, la dotació de premis fora de concurs, que són façanes i balcons de ciutadans i comerços que s'han valorat tot i no presentar-se al certamen. Com a explicat el cònsol major, Jordi Torres, 'és una manera de fer conèixer el concurs a altres persones de la parròquia, i incentivar que hi participin en la pròxima edició'.

Pel que fa a la categoria de xalets i edificis a Encamp, el primer premi (500 euros) ha estat per Maria Auxiliadora Armengol, el segon (250 euros) se l'ha endut Nativitat Alís i el tercer (125 euros) ha estat per Fernanda Viana. Els premis d'aquesta categoria al Pas de la Casa s'han declarat deserts.

Lourdes Mas ha estat la guanyadora (250 euros) de la categoria d'apartaments i pisos a Encamp, el segon (125 euros) se l'ha endut Esther Vidal i el tercer (75 euros) ha estat per Francesca Llenas, mentre que al Pas de la Casa els premis han quedat deserts.

Apartaments La Solana ha guanyat el primer premi (500 euros) en la categoria d'hotels i residència d'Encamp, el segon premi (250 euros) ha estat per l'Hotel Milà i el tercer (125 euros) ha estat per l'Hotel París. Al Pas de la Casa, els premis s'han declarat deserts.

I, a l'últim, en la categoria de comerços a Encamp, el primer premi (250 euros) ha estat per Maxicurs, el segon (125 euros) pel restaurant La Cirera, quedant desert el tercer premi. Al Pas de la Casa el primer premi (250 euros) l'ha guanyat el restaurant La Residència, el segon (125 euros) La Camarguesa i el tercer (75 euros) ha estat per Les Delícies.

A més, enguany el jurat ha volgut donar premis fora de concurs per a cadascuna de les tres categories. Per aquest motiu, Casa Dallerès s'ha endut un val de compra valorat en 125 euros en la categoria edificis, Xavier Barragan ha estat premiat en la categoria balcons amb un val de compra de 75 euros, i per acabar, en la categoria comerços, Serralleria El Portugués ha estat premiada amb un val de compra de 75 euros, quedant deserta la categoria d'hotels.

L'acte ha estat presidit pel cònsol major, Jordi Torres i pel conseller d'Higiene i Medi Ambient, Aleix Varela.