Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp i el Pas de la Casa organitzen la X edició del concurs d'embelliment floral

L'esdeveniment arriba a la desena edició i està obert a tots els comerços d'Encamp i el Pas de la Casa i a qualsevol ciutadà que resideixi a la parròquia encampadana.
Encamp i el Pas de la Casa organitzen la X edició del concurs d'embelliment floral .

Les persones que hi vulguin participar hauran de lliurar el formulari omplert al servei de tràmits del Comú d'Encamp o a l'oficina del Pas de la Casa abans de l'1 de juliol de 2016 i engalanar els balcons o zones enjardinades.

La voluntat del concurs és motivar tothom perquè mantinguin les façanes polides i decorades a través de les flors. Des de l'organització del concurs demanen que les decoracions florals siguin visibles des de la via pública perquè així el jurat les pugui puntuar en funció de la varietat de flors, la seva composició, la cura dels testos i l'adequació de l'entorn.

En el concurs hi ha quatre categories; xalets i edificis, apartaments i pisos, hotels i residències i comerços. Els tres primers classificats en les categories de xalets i edificis, i hotels i residències tindran un premi de 500 euros, 250 euros i 150 euros, respectivament. D'altra banda,  en la categoria d'apartaments i pisos i comerços els premis seran de 250 euros, 125 euros i 75 euros. A més, a tots els participants se'ls regalarà una bossa amb llavors.