Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp i El Pas de la Casa celebren l’arribada del Pare Noel amb música, espectacles lluminosos i un gran seguici d’infants

· A Encamp, el personatge nadalenc ha anat des de Casa Cristo fins al Complex Esportiu acompanyat de l’espectacle lluminós ‘Artisalia Nabi’ i l’actuació dels alumnes de l’Escola de Teatre Musical Broadway. · Al Pas de la Casa, el Pare Noel ha sortit de l’Oficina de Turisme fins a arribar a la Sala de Festes, on s’ha fet la recepció i el tradicional repartiment de regals.
Encamp i El Pas de la Casa celebren l’arribada del Pare Noel amb música, espectacles lluminosos i un gran seguici d’infants.

Encamp, 24 de desembre de 2022.- El Pare Noel ja està a Encamp i al Pas de la Casa. Els infants de les dues zones urbanes han viscut l’arribada del personatge nadalenc amb música, espectacles lluminosos i una gran participació.

A Encamp, el Pare Noel ha recorregut els carrers centrals de la vila, des de Casa Cristo fins al Complex Esportiu, acompanyat de l’espectacle lluminós ‘Artisalia Nabi’, d’un grup de petites nimfes del Nadal i del seguici d’infants i adults que han volgut donar la benvinguda al personatge nadalenc.

Un cop han arribat a la sala de Festes del Complex, els assistents han gaudit de l’actuació dels alumnes de l’Escola de Teatre Musical Broadway. Posteriorment, s’ha fet la recepció al Pare Noel i els infants han pogut interactuar directament amb ell.

Pel que fa al Pas de la Casa, el Pare Noel ha sortit des de l’Oficina de Turisme i ha fet el recorregut fins a la Sala de Festes acompanyat del públic que l’esperava il·lusionat i de l’espectacle ‘Moon Light Jugglers’. En arribar a la sala, s’ha fet la recepció i el tradicional repartiment de regals.

Tant a Encamp com al Pas de la Casa s’ha ofert coca i xocolatines abans de la recepció del Pare Noel.

Les activitats del ‘Nadal Xic’ continuen el 26 de desembre

Les activitats del ‘Nadal Xic’ continuaran el 26 de desembre al matí a Encamp amb jocs i simuladors de realitat virtual a la Sala de Congressos (de les 10 h a les 14 h i de les 17.30 h a les 19.30 h), els inflables, jocs i ludoteca a la Sala Polivalent (de les 10 h a les 14 h i de les 16 h a les 18 h) i les rondalles de Nadal amb Carol Caubet a la Sala de Festes (a les 12 h).

De cara a la tarda, hi haurà els tallers de manualitats de La Sardinette i Gatzara a la Sala de Congressos (de les 16.30 h a les 18.30 h) i un espectacle de màgia amb Enric Magoo a la Sala de Festes (a les 18 h).

El programa complet de les activitats del ‘Nadal Xic’ d’Encamp i El Pas de la Casa es pot consultar aquí.

ÀLBUM AMB TOTES LES IMATGES DE L’ARRIBADA DEL PARE NOEL A ENCAMP I AL PAS DE LA CASA.