Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp homenatja Pere Font i Maria Massana com a padrins més grans del poble

El jovent del poble els ha fet entrega d’una placa commemorativa i un ram de flors.
Encamp homenatja Pere Font i Maria Massana com a padrins més grans del poble.

Els cònsols d'Encamp, Jordi Mas i Jordi Torres, han visitat aquest divendres al padrí i la padrina més grans del poble, Pere Font i Maria Massana, a qui han homenatjat amb el lliurament d’una placa commemorativa. Els cònsols, acompanyats per altres membres de la corporació i representants de la Comissió de Festes, han felicitat als padrins en un acte que se celebra cada any coincidint amb la Festa Major de la parròquia.

Els representants del Comú i la Comissió de Festes han visitat primer a Pere Font, que ha rebut la comitiva envoltat de la família. Tot i no ser ben bé el padrí més gran d'Encamp, és el següent després dels que ja van ser homenatjats anys enrere, i per tant també s'ha guanyat la seva placa. El Sr. Font, s’ha mostrat emocionat i ha agraït el gest a tots els presents.

Tot seguit, els representants del Comú i de la Comissió de Festes han visitat a Maria Massana, per homenatjar-la com a padrina més gran d'Encamp. Els membres de la comitiva li han fet lliurament d’una placa commemorativa amb el seu nom i un ram de flors.

Aquest acte ha tingut lloc després de la missa de Sant Roc de les 12 hores a l'església de Santa Eulàlia. Aquest dissabte també s’ha celebrat el tradicional dinar popular al Prat Gran d’Encamp.