Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp homenatja Antoni Bergés i Pepita Dalmases com a padrins més grans de la parròquia

Els padrins Antoni Bergés i Pepita Dalmases han estat homenatjats amb el lliurament d’una placa commemorativa i un ram de flors.
Encamp homenatja Antoni Bergés i Pepita Dalmases com a padrins més grans de la parròquia .

Els cònsols d'Encamp, Jordi Mas i Jordi Torres, han visitat aquest divendres al padrí i la padrina més grans de la parròquia, Antoni Bergés i Pepita Dalmases, a qui han homenatjat amb el lliurament d’una placa commemorativa. Els cònsols, acompanyats per altres membres de la corporació i representants de la Comissió de Festes, han felicitat als padrins en un acte que se celebra cada any coincidint amb la Festa Major de la parròquia.
Els representants del Comú i la Comissió de Festes han visitat primera a Antoni Bergés, nascut l’any 1929, que ha rebut la comitiva envoltat de la família. Tot i no ser ben bé el padrí més vell de la parròquia, és el següent després dels que ja van ser homenatjats anys enrere, i per tant també s'ha guanyat la seva placa. Bergés s’ha mostrat emocionat i ha agraït el gest a tots els presents.
Tot seguit, els representants del Comú i de la Comissió de Festes han visitat a Pepita Dalmases, de 92 anys, per homenatjar-la com a padrina més gran de la parròquia. Els membres de la comitiva li han fet lliurament d’una placa commemorativa amb el seu nom i un ram de flors.
Aquest acte ha tingut lloc després de la missa de les 12 hores a l'església de Santa Eulàlia. Aquest divendres també s’ha celebrat el tradicional dinar popular al Prat Gran d’Encamp.