Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp es mostra satisfeta d’acollir la primera cronoescalada i la Purito amb més participants

La segona marxa ciclista supera els 2.147 inscrits
Encamp es mostra satisfeta d’acollir la primera cronoescalada i la Purito amb més participants .

Encamp acollirà aquest cap de setmana la segona marxa ciclista Purito Andorra, que ha superat les xifres de participants. En total, 2.147 persones prendran part en la cronoescalada dissabte i els tres circuits diumenge.

La cònsol menor d’Encamp, Esther París, s’ha mostrat molt satisfeta d’acollir un any més la Purito i de ser amfitrions de la cronoescalada. Aquests esdeveniments ajudaran a promocionar el Funicamp i les activitats que es duen a terme a la parròquia, ja que durant aquests dies els visitants tindran accés gratuït al giny i podran gaudir tant de la Festa Major d’Encamp com de la fira de la bicicleta a la plaça dels Arínsols.

L’impulsor de la prova, Joaquim ‘Purito’ Rodríguez, ha assegurat que l’objectiu és crear una festa de l’esport per gaudir d’Andorra i de les seves carreteres. Tal com  ha explicat el ciclista, hi haurà una cinquantena de voluntaris a peu i motoristes de la Federació Andorrana de Motociclisme, que donaran suport a la prova, i entre  els participants hi haurà molts exciclistes com ara Joseba Beloki i també esportistes com Toni Bou, Nani Roma o Cyril Despres.