Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp dóna la benvinguda un any més al grup de joves del municipi agermanat de Mojácar

La relació entre Encamp i Mojácar es va iniciar el 1992.
Encamp dóna la benvinguda un any més al grup de joves del municipi agermanat de Mojácar.

Una quarantena de joves de la població andalusa de Mojácar han arribat aquest dijous a Encamp per passar quatre dies a la parròquia en el marc de l'agermanament que hi ha entre les dues poblacions.

El cònsol major, Jordi Mas, acompanyat d’altres membres de l’equip comunal i  juntament amb els integrants de la junta de l'Associació Pro Agermanament d'Encamp (APAE), ha donat la benvinguda al grup a les instal·lacions del Comú.

Mas ha destacat la satisfacció que suposa acollir aquests joves i poder facilitar-los l’accés a la natura i a les activitats de la parròquia i en especial al Carnaval. A més, ha ressaltat que el bon record que s’enduen se centra bàsicament en la “germanor i el bon tracte”.

Per la seva part, la presidenta de l’Associació Pro Agermanament d’Encamp, Lourdes Rich, ha destacat l’esforç realitzat per tirar endavant la trobada. A més, ha mostrat la seva satisfacció pel fet que s’hagi creat tradició dins de l’associació andalusa ja que els organitzadors són joves que des de petits havien visitat el Principat.

Durant la seva estada els joves s'allotjaran a l'alberg de la Baronia, aniran a esquiar, i faran diverses activitats culturals. El representant de l'Associació d'Agermanament de Mojácar, Felipe Kirch, ha destacat que Encamp és molt coneguda a la seva població i s’ha mostrat agraït per l'excel·lent tracte que reben, i  el bon ambient així com l’extensa oferta d’activitats.  La relació entre Encamp i Mojácar es va iniciar el 1992.