Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp convoca un concurs entre els nens i joves per escollir el disseny del cartell del saló de la infància

El treball guanyador serà la imatge del 22è Saló de la Infància que es celebrarà a Encamp entre el 26 i el 30 de desembre, i al Pas de la Casa del 2 al 6 de gener.
Nens jugant al Saló de la Infància. Foto: ANA.
Nens jugant al Saló de la Infància. Foto: ANA

El Departament de Joventut i Esports del Comú d’Encamp ha convocat un concurs per escollir el disseny del cartell del 22è Saló de la Infància i de la Joventut d’Andorra entre els nens i joves de 6 a 18 anys. Amb aquesta iniciativa, es vol involucrar als joves de la parròquia en aquest saló de la infància, que aquest any està dedicat als esports.


El disseny guanyador serà  la imatge del saló de la infància d’enguany, que se celebrarà a Encamp entre el 26 i el 30 de desembre i al Pas de la Casa del 2 al 6 de gener, i l’autor rebrà un lot de productes esportius a les botigues Viladomat Esports.

En el procés d’avaluació es tindrà en compte que el disseny sigui identificatiu de la temàtica del saló, que sigui original i modern i que transmeti el concepte principal de l’esdeveniment d’aquest any: els esports.

Els treballs han de ser de mida A4 i poden estar realitzats en qualsevol tècnica de dibuix. També es poden presentar en format digital però en aquest cas s’haurà de lliurar en un disc compacte, en format photoshop i separat per capes.

El període d’admissió de propostes s’acaba l’11 d’octubre i els concursants d’entre 6 i 11 anys hauran de lliurar els seus treballs a l’Àrea de Joventut d’Encamp, mentre que els d’entre 12 i 18, ho hauran de fer a l’Espai Jove o al Punt d’Informació Juvenil d’Encamp. Els concursants també podran lliurar els seus treballs a les oficines d’Studio Eventia.

Tots els participants, que podran presentar un únic disseny, veuran els seus treballs exposats del 28 d’octubre al 23 de desembre a la recepció del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp o al Punt d’Informació Juvenil d’Encamp.