Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp commemora el Dia mundial de l’aigua amb una jornada de portes obertes a l’ETAP de les Pardines

· El 22 i 23 de març hi haurà visites guiades gratuïtes per conèixer el procediment que duu a terme el comú per abastir d'aigua tota la població. · S’habilitarà un servei de transport des de l’hotel Rosaleda fins a l’estació de tractament. Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia a comuencamp.ad o al 873 200 · La jornada també comptarà amb visites escolars durant els matins
Dia mundial de l'aigua .
Dia mundial de l'aigua

Encamp, 15 de març de 2023.- Encamp commemorarà el Dia mundial de l’aigua amb una jornada de portes obertes a l’Estació de Tractament d’Aigua Potable (ETAP) de les Pardines. L’activitat es farà el 22 i 23 de març i comptarà amb visites guiades gratuïtes.

Les jornades són aptes i obertes per a tothom i disposen de places limitades, per tant, tot i que no és obligatori, es recomana fer inscripció prèvia a través del web comuencamp.ad, al telèfon 873 200 o en aquest enllaç.

Enllaç inscripcions


A més, els assistents amb reserva obtindran un airejador per l’aixeta de casa per disminuir el consum a les llars.

Les visites tindran una durada de 30 minuts i es realitzaran des de les 14.30 h fins a les 18 h. A més, s’habilitarà un servei de transport gratuït des de l’antic hotel Rosaleda (actual seu del ministeri de Cultura) fins a l’ETAP de les Pardines. La sortida de l’autobús serà cada 30 minuts i el recorregut fins a l’estació durarà, aproximadament, uns 10 minuts. L'últim trajecte des del Rosaleda serà a les 17 h.

L'objectiu de la jornada és que els assistents puguin saber com arriba l’aigua fins a casa seva i conèixer de prop el sistema d’abastiment i tractament que duu a terme el comú per arribar a tota la població.

A banda de les jornades obertes a tothom, l’ETAP de les Pardines també oferirà visites guiades a diferents centres escolars durant els dos matins en col·laboració amb les escoles del sistema educatiu andorrà i francès, d’Encamp i del Pas de la casa.

Aquesta iniciativa es va dur a terme l’any passat amb els escolars, i la valoració va ser molt positiva per això s’ha obert també a tota la població en general.