Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp comença una nova acció d'embelliment i recuperació de la memòria històrica amb els veïns a través de la pintura mural de Samantha Bosque

· El Comú ha impulsat un acord amb els veïns per pintar portes i façanes seguint l'estil del mural de la plaça de Sant Miquel de Casa Viliella com a element de recuperació de la memòria històrica. · En total seran una desena de murals que representaran diferents escenes quotidianes i tradicionals de la vida encampadana de principis del segles XX
Encamp comença una nova acció d'embelliment i recuperació de la memòria històrica amb els veïns a través de la pintura mural de Samantha Bosque .

Encamp, 18 de maig de 2022.- El Comú d'Encamp ha començat una nova acció d'embelliment del nucli tradicional de la Mosquera amb els nous murals de l'artista Samantha Bosque que lluiran en les portes i façanes de diferents cases d'aquest nucli tradicional encampadà.

La coneguda muralista va ser l'encarregada de pintar el mur que llueix a la plaça de Sant Miquel i seguint amb la idea que ha expressat el conseller de Turisme i Reactivació econòmica, Nino Marot "posar en valor el patrimoni, recuperar la memòria història i fer-ho de forma atractiva per als veïns i visitants a través de l'art", ara s'inicia un nou projecte on veuran la llum una desena de murals, inspirats en fotografies existents, i que "reflectiran la vida i la història real dels diferents emplaçaments on s'ubicaran", tal i com ha indicat el tècnic comunal i divulgador cultural, Robert Lizarte, i que serviran també per eliminar pintades d'actes incívics que actualment embruten i malmeten la imatge de la parròquia.

Aquesta setmana han començat els treballs que s'allargaran uns dos mesos, i per tant es preveu que durant l'estiu ja estiguin tots finalitzats. La inversió destinada a aquest projecte és de 10.000 euros.

El conseller de Turisme i Reactivació Econòmica ha agraït la col·laboració dels veïns ja que ha estat clau per a poder desenvolupar aquest projecte d'embelliment que suposarà una nou atractiu per Encamp.