Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp col·labora amb la campanya de recollida de joguines a favor de Càritas

La campanya impulsada per Ràdio i Televisió d'Andorra arriba a la seva trentena edició. El Comú d'Encamp hi participa com a col·laborador habilitant dos punts de recollida, un al Complex Esportiu d'Encamp, i un al Centre Esportiu del Pas de la Casa.
Cartell 30a edició recollida joguines.
Cartell 30a edició recollida joguines

Encamp, 13 de desembre de 2022.- Arrenca la campanya de recollida de joguines impulsada per Ràdio i Televisió d'Andorra en favor de Càritas.

La campanya estarà activa fins al 2 de gener amb l'objectiu que cap infant es quedi sense joguina. Les joguines han de ser noves i sense embolicar i es poden dipositar a qualsevol dels punts habilitats. A Encamp, el comú com a col·laborador de la campaya ha habilitat dos punts de recollida als centres esportius, un al Complex d'Encamp i un al Centre Esportiu del Pas de la Casa. Arreu del país també s'han habilitat espais a les oficines de MoraBanc, Illa Carlemany, Ràdio Televisió d'Andorra i Càritas, entre d'altres punts de les entitats col·laboradores. També es poden donar peluixos en bon estat i aliments.

Durant els partits del dia 17 de desembre del MoraBanc Andorra de bàsquet contra el Valladolid i el dia 29 de desembre contra l'Oviedo, es farà una recollida de joguines i pluja de peluixos.