Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp celebra la setmana de la diversitat amb l’esdeveniment ‘Àfrica més a prop’

Del 23 al 29 de setembre es realitzaran activitats basades en la cultura africana
Encamp celebra la setmana de la diversitat amb l’esdeveniment ‘Àfrica més a prop’.

Aquesta tarda, Helena Laza, directora de Cultura i Socials del Comú d'Encamp i Ibrahima Niang, president de l'associació Africand, han presentat l'esdeveniment 'Àfrica més a prop, 10a setmana de la diversitat', que se celebrarà a Encamp del 23 al 29 de setembre.

Les activitats començaran diumenge 23 de setembre amb el torneig de futbol dels quatre continents, que es realitzarà a partir de les 10 hores al camp de futbol de Prada de Moles.

Dimarts 25, les persones que ho desitgen, tenen l'oportunitat de participar en un taller de cuina africana a partir de les 19 hores a la cuina de la sala de congressos del Complex d'Encamp.
L'aforament és limitat a 15-20 places, i s'han de formalitzar les inscripcions trucant al departament de Cultura, al telèfon 731 490, o bé a Africand al 354 590.

La setmana de la diversitat finalitzarà dissabte 26, a les 21 hores, amb un sopar solidari i un concert amb el grup Kwame Afrovibes. Les persones interessades a assistir al sopar que es realitzarà a la sala de festes ique compta amb només 100 places, han de comprar el tiquet, al preu de 7 euros (gratuït per a infants fins a 8 anys), al departament de Cultura d'Encamp o bé trucant a Africand. El concert, que es realitzarà a la sala de festes del Complex d'Encamp, començarà a les 22 hores i és gratuït.

Durant la presentació Niang ha destacat la importància del paper de l'associació i de l'esdeveniment, perquè el que es pretén és 'apropar a la societat andorrana la realitat i la cultura africana'. A més ha destacat que en deu anys que es fa la setmana de la diversitat, 'hi ha hagut un canvi en la percepció de la ciutadania andorrana vers la societat africana'.