Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp celebra el dinar de Nadal de la gent gran amb 130 assistents

· La cònsol major, Laura Mas, i els consellers comunals Èric Alguacil, Nino Marot, Andreu Riba i Esther Vidal, han felicitat les festes a tots els assistents en aquesta jornada de celebració nadalenca.
Encamp celebra el dinar de Nadal de la gent gran amb 130 assistents .

Encamp, 07 de desembre de 2022.- El Complex d’Encamp ha acollit avui el dinar de Nadal de la gent gran, que ha aplegat 130 assistents de la parròquia. L’esdeveniment s’ha iniciat a les 13 h amb el tradicional dinar i ha comptat amb un detall nadalenc per als padrins i amenització musical.

Al dinar també hi han estat presents la cònsol major, Laura Mas, i els consellers comunals Èric Alguacil, Nino Marot, Andreu Riba i Esther Vidal, que han aprofitat la jornada per compartir impressions amb els padrins i tractar temes vinculants amb el col·lectiu.

La cònsol major ha felicitat el Nadal a tots els assistents i ha saludat al nou president de la gent gran d’Encamp, Josep Romera. Mas també ha destacat la gran participació del col·lectiu “a totes les activitats que fem des del comú per complementar el programa de lleure i oci destinat a la gent gran.

CLICA AQUÍ PER VEURE L'ÀLBUM AMB TOTES LES IMATGES DEL DINAR DE NADAL DE LA GENT GRAN