Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp celebra el Dia Mundial del Medi Ambient

Els escolars de la parròquia han participat en tallers i jocs per conscienciar-se sobre el medi ambient
Encamp celebra el Dia Mundial del Medi Ambient.

Aquest dimecres al matí, els escolars de la parròquia han commemorat el Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra cada 5 de juny, amb l’organització de diverses activitats als Cortals d’Encamp. Enguany hi han participat un total de 215 alumnes d’entre 8 i 12 anys de les escoles franceses i andorranes del Pas de la Casa i d’Encamp.

Durant la jornada s’han realitzat tallers amb personal comunal del departament d’Higiene, Medi Ambient i Agricultura, que han aprofitat l’ocasió per mostrar el seu treball diari com, per exemple, les tasques de jardineria, banders, vacada, excursions i neteja viària.

A més, amb la col·laboració del Centre Andorra Sostenible, els alumnes han jugat al joc d’Enreda’t, amb la biodiversitat i l’Ozzy i Ozone dirigits per personal del departament. Durant la jornada també s’ha parlat sobre la recollida selectiva amb la col·laboració de Pirinenca de Serveis i, per acabar, els participants han fet un taller sobre la petjada ecològica i una altra sobre l’aigua amb educadors de l’empresa La Moixera.

Tot plegat, una jornada lúdica amb una finalitat educativa, que els participants han aprofitat per endinsar-se en el món del medi ambient.