Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp acull la quarta trobada internacional de ball en línia

L’acte, organitzat per l’associació Bela, té per objectiu promocionar aquesta modalitat de ball al Principat
Encamp acull la quarta trobada internacional de ball en línia.

La sala de festes i congressos del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp acollirà del 26 al 28 de juny la quarta edició de l’Inter-AND-Line, una trobada internacional de ball en línia, en què es podrà gaudir amb ballarins d'altres nacionalitats de la passió per aquesta activitat.

L’acte, organitzat per l’associació Bela, té per objectiu promocionar el ball en línia al Principat i aconseguir que les persones que hi participin, provinents tant de Catalunya com de França, s’interrelacionin, gaudeixin i practiquin una mateixa activitat.

Del 26 al 28 de juny es podran realitzar classes de tècnica, que ajudaran a entendre la diferència d'estils que aporta el ball en línia, i a aplicar a cada coreografia la seva personalitat.

El dissabte l’Inter-AND-Line es desplaçarà al mercat d’Encamp per fer una demostració davant tots els visitants que la parròquia. A banda de les classes també es faran dues festes, una de benvinguda i una altra amb exhibicions per a les persones que només vulguin ballar i passar un cap de setmana a Andorra. Els preus per assistir a la trobada són de 35 euros per a l’estada de tècnica i l’entrada a les dues festes; de 10 euros per a ball lliure, l’entrada a les festes i la participació en els tallers;  i de 5 euros per a l’entrada a una o a les dues festes. El pagament es farà efectiu el mateix dia a l’entrada de la sala.