Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp acull la Bicicletada popular 2013 amb la voluntat de promoure la mobilitat sostenible

Enguany Encamp acull aquesta jornada per celebrar i difondre els valors de la Setmana Europea de la Mobilitat Sotenible i Segura.
Logo de la Bicicletada 2013..
Logo de la Bicicletada 2013.

La parròquia d’Encamp acollirà la Bicicletada popular 2013 el proper 15 de setembre a les 10.30 hores, organitzada pel Centre Andorra Sostenible i que compta amb la col·laboració del Comú.

La Bicicletada és una activitat de lleure organitzada pel Centre Andorra Sostenible en col·laboració amb els comuns del país, que té per objectiu celebrar i difondre els valors de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura i dels dies internacionals que hi estan relacionats.

La parròquia que aquest any acull la festa de la Bicicletada és Encamp i podran fer-se dos recorreguts diferents: un circuit urbà, assequible i adreçat als més petits, i un altre circuit amb més dificultat –amb pujada i baixada a Vila– per als ciclistes més agosarats.

Amb moitu de la Bicicletada es tallarà el trànsit entre les 10.45 i les 12.00 hores als carrers inclosos al circuit: l'Avinguda Príncep Benlloch, l'Avinguda Joan Martí i la Carretera de Vila-Beixalís.

La sortida i el punt de recollida de dorsals serà el Prat Gran d’Encamp, que serà una festa durant tot el matí amb activitats i animacions.