Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp acull la 28a edició de la Festa Magna

· Prop de mig miler de persones s’han aplegat al Complex Esportiu i Sociocultural per celebrar el dinar de germanor i el posterior ball de tarda. · Laura Mas, cònsol major del comú d’Encamp, ha donat la benvinguda als assistents i ha recordat la importància d'endegar projectes que “assegurin un veritable estat de benestar” a la gent gran, posant com a exemple el futur casal d’avis que tindrà Encamp
Celebració de la 28a Festa Magna a Encamp..
Celebració de la 28a Festa Magna a Encamp.

Encamp, 10 d’octubre de 2023.- El Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp ha acollit aquest migdia la celebració de la 28a edició de la Festa Magna, la diada de la gent gran d’Andorra.

La jornada ha començat amb una missa al Santuari de Meritxell i ha continuat amb el tradicional dinar de germanor i el ball a la sala de festes encampadana, on s’han aplegat prop de mig miler de persones.

Laura Mas, cònsol major del comú d’Encamp, ha obert els parlaments de benvinguda del dinar donant “una salutació molt especial a tots els que avui us heu reunit a Encamp per celebrar la Festa Magna, una festa amb una llarguíssima tradició des de l’any 1993”. A més, ha assegurat que des del comú “estem molt contents de tornar a acollir aquest esdeveniment a Encamp, que com tantes vegades diem és el cor d’Andorra, i per tant de cor us agraeixo que hagueu escollit de nou la nostra parròquia”.

Mas ha recordat que Encamp ha “tingut la sort” d’acollir altres esdeveniments de la gent gran al llarg d’aquest any, com els III Jocs Esportius de la Gent Gran, duts a terme conjuntament amb Canillo. Així com “altres activitats organitzades amb les associacions de gent gran, que sou veritables motors per assegurar una vida activa arribats els 65”.

Finalment, la cònsol major ha destacat que les “entitats públiques han de respondre per assegurar un veritable estat de benestar a la gent gran, les persones que han fet pròsper i fort aquest país”.

A tall d’Exemple, Mas ha esmentat que el comú d’Encamp “ha engegat recentment la redacció del projecte per construir un nou casal d’avis”. La iniciativa veurà la llum durant el nou mandat i està pensada per “donar resposta a les noves necessitats de les persones grans de la parròquia i del país, no només com a espai de trobada sinó també en l’àmbit de serveis i d’atenció” 

Serveis relacionats