Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp acull aquest dissabte el Festival de Neu, destinat al projecte ‘Vacances en pau”

Hi participaran un total de 150 alumnes de l'escola AreaSport, provinents tant d'Encamp com del Pas de la Casa
Encamp acull aquest dissabte el Festival de Neu, destinat al projecte ‘Vacances en pau”.

L’escola encampadana de dansa AreaSport ha organitzat per aquest dissabte a les 19 hores el Festival de Neu. L’esdeveniment, que té un cost de 2 euros, destinarà tots els fons recaptats al projecte “Vacances en pau” de l’Associació d’Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí.

El festival comptarà amb una petita exhibició de la feina que han fet els alumnes a classe. Es tracta, doncs, d’una mostra de totes les modalitats que es practiquen a l’escola AreaSport: dansa clàssica, dansa espanyola, dansa del ventre i dansa urbana.

En total, pujaran a l’escenari 150 alumnes tant d’Encamp com del Pas de la Casa. Els espectadors podran veure actuar ballarins de totes les edats: des de 3 fins a 50 anys. Helena Navarro, directora i propietària d’AreaSport, explica que “es tracta d’una xifra satisfactòria, perquè quan vam començar a organitzar aquests festivals comptàvem amb 50 alumnes”.

Aquest és el quart festival que organitza AreaSport, i el segon que se celebra amb caire benèfic. “Al festival que vam organitzar al juny, vam recaptar un total de 800 euros. De cara a demà, esperem com a mínim igualar aquesta xifra”.

La Sala de Festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp es convertirà, doncs, en un espectacle que comptarà amb un total de 20 actuacions i que preveu acollir unes 400 persones.