Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp acollirà una cronoescalada en el marc de la Purito 2016

El cònsol major firma un conveni amb Joaquim Rodríguez per promoure el cicloturisme a la parròquia.
Encamp acollirà una cronoescalada en el marc de la Purito 2016 .

El cònsol major, Jordi Mas, ha firmat, aquest dijous, un conveni de promoció amb l'empresa liderada pel ciclista professional Joaquim Rodríguez que permetrà seguir aprofundint en la promoció del cicloturisme.  Aquest acord, a més de ratificar i impulsar l’entesa en l’organització de la Purito, permetrà que Encamp aculli una cronoescalada que arribarà als Cortals.  Aquest nou esdeveniment tindrà el punt de sortida al centre d’Encamp i acabarà al costat de l’estació intermèdia del Funicamp.

El conveni firmat preveu una inversió per part del Comú de 30.000 euros i farà que la parròquia sigui, una vegada més, el punt d’arribada de la marxa cicloturista que tindrà lloc el 13 i 14 d’agost del 2016.  D’altra banda, el retorn de l’activitat es preveu notori ja que, a més de la marxa cicloturista i la cronoescalada, es realitzaran altres actes de dinamització a la parròquia. Aquestes iniciatives, que tindran lloc al centre de la vila encampadana, s’han concebut per ampliar l’efecte positiu que té la Purito a la parròquia.  Tal com ha indicat el cònsol major, Jordi Mas, la col·laboració amb Purito Rodríguez segueix posicionant Encamp com a espai de turisme esportiu, en aquest cas, centrat en el ciclisme. Mas ha indicat que és essencial seguir tenint el suport de figures internacionals com Joaquim Rodríguez per a la promoció mundial dels esdeveniments.

Per la seva part, Rodríguez s’ha reafirmat en la voluntat de seguir donant a conèixer espais impressionants de l’orografia andorrana que permeten gaudir de d’aquest esport. El ciclista ha posat en relleu la importància de tenir obert el Funicamp durant les activitats de dinamització esportiva com és la Purito i ha explicat que aquesta bona entesa amb el Comú ha fet que es decidissin a fer un pas més per ampliar l’acord d’organització de la marxa cicloturista. Rodríguez ha explicat que la voluntat final és ampliar a tota una setmana l’esdeveniment esportiu.