Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp acollirà la Fira de Primavera

El Complex Esportiu i Sociocultural serà l’escenari d’aquesta celebració
Encamp acollirà la Fira de Primavera .

El Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp acollirà, aquest cap de setmana, la Fira de Primavera organitzada per les associacions  Al-Andalus, Patio Andaluz i la Peña Andaluza del Pas de la Casa.

La celebració s'iniciarà el divendres a les 20.30 hores amb plats típics, animació, música i ball. L’endemà, tindrà lloc la missa Rociera a l’Església de Santa Eulàlia amb la presència dels cors Al-Andalus i El Patio Andaluz que s’encarregaran d’amenitzar l’ofici solemne. Tot seguit, la Fira de Primavera seguirà amb una cercavila fins al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp on els plats típics, el ball i els concursos esperaran els participants.

El dissabte mateix tindrà lloc l’actuació de Francisco Amat i Alicia Alendoy així com dels alumnes de l’escola de sevillanes Al-Andalus Grupo Alegria.

La festa conclourà el diumenge 10 d’abril a les 19 hores amb el Festival de Copla protagonitzat per Francisco Amat i Ramoni García.

Tal com han explicat els organitzadors, l’objectiu és compartir una de les festes més populars d’Andalusia amb la parròquia d’Encamp i, per extensió, amb tot Andorra.