Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp acollirà el primer Campus MoraBanc Andorra de bàsquet del 30 de juny al 19 de juliol

· El conseller d’Esports, Nino Marot, s’ha mostrat satisfet de poder unir forces amb el club bàsquet Andorra per tal d'ampliar l’oferta d’activitats esportives a la parròquia
Un instant de la presentació del primer Campus MoraBanc Andorra de bàsquet a Encamp..
Un instant de la presentació del primer Campus MoraBanc Andorra de bàsquet a Encamp.

El Comú d'Encamp i el BC MoraBanc Andorra han presentat avui oficialment el 1r Campus MoraBanc Andorra, el primer campus del país dedicat exclusivament a la pràctica del bàsquet. La presentació ha anat a càrrec del conseller de Finances, Esports i Reactivació Econòmica del Comú d’Encamp, Nino Marot, el responsable de la base del BC MoraBanc Andorra i director del campus, David Eudal, i el també tècnic de la base del BC MoraBanc Andorra i coordinador del campus, Xavier Luque. En aquesta ocasió, el Comú d’Encamp cedirà les instal·lacions esportives d’Encamp i el Pas de la Casa perquè es pugui portar a terme aquest campus, que tindrà una durada de tres setmanes: del 30 de juny fins al 19 de juliol.  

Uns dies plens de bàsquet i diversió destinats a jugadores i jugadors nascuts entre l'any 2008 i l’any 2014 que es dividiran en tres torns diferents per tal de donar cabuda a totes i cadascuna de les inscripcions. De fet, les inscripcions estaran disponibles des d’avui 27 de març, perquè tots aquells interessats i interessades puguin fer les seves reserves.  Enllaç incripcions

El conseller de Finances, Esports i Reactivació Econòmica del Comú d’Encamp, Nino Marot, ha destacat que "és una satisfacció acollir aquest campus, ja que en fer-se al mes de juliol, que encara no és temporada alta, ajuda a omplir places hoteleres, fent que les accions de turisme esportiu i familiar siguin una realitat, a més d'ampliar les activitats esportives que s'ofereixen a la parròquia”. 

L’objectiu del campus, segons han explicat David Eudal "és un orgull oferir aquest servei als nenes i nenes del club, però també a tot jugador i jugadora que tingui interès a continuar creixent en el món del bàsquet" i Xavier Luque, ha afegit que "esperem que aquest Campus sigui d'enriquiment per a tothom, tant per la gent d'Andorra com de fora". Ambdos han coincidit en que es proporcionarà un espai d'aprenentatge intensiu i de passió pel bàsquet durant les vacances d'estiu. Una oportunitat única per aprofundir en aquest esport, amb una setmana plena d’entrenaments específics de bàsquet orientats a la millora personal, potenciar les habilitats tècniques i tàctiques de cada jugador mitjançant exercicis individualitzats, situacions de joc real i competicions.   

Més enllà de l’àmbit esportiu, s’ha fet incís també en la importància de fomentar la convivència, que es treballarà mitjançant jocs col·lectius, activitats culturals o passejades per l'entorn de la parròquia d’Encamp.  

Un cop més, Encamp serà el centre de l'activitat del BC MoraBanc Andorra, amb un campus que dona continuïtat al conveni de col·laboració entre les dues parts amb la ferma voluntat de continuar col·laborant en l’àmbit esportiu i la promoció de la parròquia.  

Serveis relacionats