Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp acollirà el Campionat d'Europa de l'Spartan Race 2023

· La parròquia serà la seu per segona vegada d'un dels esdeveniments més espectaculars i durs del món dins del calendari Spartan. · L'esdeveniment, que tindrà lloc els dies 10 i 11 de juny, espera acollir participants de més de 40 nacionalitats d'arreu d'Europa.
Spartan Race 2022 a Encamp.
Spartan Race 2022 a Encamp

Encamp, 8 d'octubre de 2022.- Encamp es convertirà en la seu del Campionat d’Europa de l’Spartan Race el 2023, que tindrà lloc el 10 i 11 de juny. Així ho va anunciar l’organització d'aquesta competició dissabte passat a Londres durant la cloenda de l'esdeveniment d'enguany.

És la segona vegada que Encamp serà l’amfitriona d'un dels campionats més espectaculars i durs del món dins del calendari de proves que s’inclouen a l’Spartan Race. La primera acollida va ser l'any 2017, quan Grau Roig va ser la seu del campionat i va reunir a 4.500 participants arribant a les 10.000 persones si es compten també els acompanyants. Per a l’esdeveniment del 2023 es preveu reunir a participants de més de 40 nacionalitats d’arreu d’Europa.

Cursa d’obstacles apta només per als més ben preparats

L’Spartan Race és una de les curses d’obstacles amb més renom internacional. En l’edició del 2023, per poder-hi competir els inscrits hauran de participar en la modalitat Beast, que consisteix en un itinerari de 21 quilòmetres on s’han de superar més de 40 obstacles.

Els participants que ho desitgin també podran realitzar altres modalitats, com la de 10 quilòmetres amb 25 obstacles o la de 5 quilòmetres amb 15 obstacles.

Encamp i Andorra es consoliden d’aquesta manera com una cita a tenir en compte al calendari de la comunitat espartana i l’any que ve, amb el Campionat d’Europa, l’impacte serà encara més internacional.