Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa la temporada de ‘ A Encamp, dissabtes mercat’

L'Associació d'Empreses d'Encamp (AEE) i el Comú han posat en marxa la quarta temporada de mercats amb l'objectiu de consolidar aquesta iniciativa i dinamitzar el comerç de la parròquia
En marxa la temporada de ‘ A Encamp, dissabtes mercat’.

Aquest dissabte al matí el mercat de la plaça Sant Miquel ha comptat amb la presència de 16 paradetes de comerços diversos i s’hi ha pogut trobar des de verdures, flors, bijuteria, escultures i fins a llibres de cara a Sant Jordi, roba de segona mà i articles de col·leccionista. El cònsol major de la parròquia, Jordi Torres, s'ha mostrat satisfet per la bona rebuda d'aquesta iniciativa i ha destacat la voluntat de mantenir el mercat, juntament amb l'AEE.

En aquest sentit, la vocal l'entitat, Sara Mandicó, ha explicat que l'objectiu és incentivar la compra de productes al mercat. Per això comprar a Encamp té avantatges i és que enguany es posen en marxa uns sortejos, on aquells clients que realitzin una compra superior a 30 euros al mercat entraran al sorteig de sis vals de 15 euros. A més, l'AEE també ha contractat un mag per amenitzar l'estona als petits de la casa.

D’altra banda des de l’associació també han manifestat la consolidació del mercat, prova d'això és "la participació de més comerços cada any" ha indicat Mandicó.

El pròxim 3 de juny l'AEE està preparant un mercat sobre teràpies naturals, que comptarà amb una conferència de l'investigador, Josep Pàmies, sobre aquest tema i on participaran comerços de tot Andorra.