Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Econòmic i Social del Pas de la Casa sorteja premis i vals de benzina per l’Andorra Shopping Festival

• Per compres superiors a 50 euros es podran guanyar regals valorats en 4.500€ i fins a 2.000€ en combustible. • Els carrers del Pas s’amenitzaran amb animacions, activitats musicals i una exposició del National Geographic emmarcades en l'Andorra Shopping Festival, organitzat per Andorra Turisme.
L'Andorra Shopping Festival arriba al Pas de la Casa..
L'Andorra Shopping Festival arriba al Pas de la Casa.
El Pas de la Casa, 15 d’octubre de 2021.- El Consell econòmic i social del Pas de la Casa ofereix un sorteig de diferents regals valorats en 4.500€ i fins a 2.000€ en vals de benzina. Aquestes accions s’emmarquen en la 8a edició de l’Andorra Shopping Festival que organitza Andorra Turisme i que se celebra enguany del 29 d’octubre al 14 de novembre.
Per participar en el sorteig cal fer compres superiors a 50€ en els establiments adscrits a la campanya i les 1.000 primeres butlletes que es dipositin a l’oficina de turisme rebran un val de benzina de 2€. Entre els regals del sorteig hi ha: allotjament en un apartament turístic, activitats al circuit del pas, lots de perfumeria i parafarmàcia, lloguer de material d’esquí, etc.
A banda d’aquestes accions, també dins del marc de l'Andorra Shopping Festival organitzat per Andorra Turisme, es realitzaran diferents activitats al carrer per dinamitzar el comerç i l’economia de la zona.
Hi haurà una exposició del National Geographic, que s’ubicarà a la plaça de l’Església i estarà visible des de l’inici del festival fins al 9 de desembre. També es realitzaran animacions al carrer el 30 i 31 d’octubre i el 6, 11 i 13 de novembre, tals com actuacions musicals, rues, etc. Representades per diferents grups i companyies franceses. Les activitats es desenvoluparan de les 11 a les 12 hores i de les 14 a les 15 hores.
Activitats:

Dissabte 30 d’octubre es podrà gaudir de la primera animació emmarcada en l’Andorra Shopping Festival al Pas de la Casa. Es tracta de ‘Pachy, la danse des éléphants’, una rua dinàmica que combina llum i dansa.

Diumenge 31 d’octubre hi haurà ‘Les Poppins’, un carrusel ple de color i diversió.

Dissabte 6 de novembre es podrà gaudir de l’actuació musical ‘Ice Dream’, un espectacle que convida d descobrir un món boig i burlesc ple d’humor.

Dijous 11 de novembre hi haurà ‘Les Wagonetes’, una animació musical que transmet festivitat i que permet viatjar en el temps a través de personatges esbojarrats i plens de ritme.

Dissabte 13 de novembre es tancaran les actuacions al carrer amb l’actuació d’un grup que farà ballar a tots els assistents.