Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els titelles tornen a Encamp i al Pas de la Casa duplicant les sessions

Des d’avui ja es poden comprar i reservar les entrades per al Festival de titelles que tindrà lloc els dies 13 i 14 d’octubre.
Els titelles tornen a Encamp i al Pas de la Casa duplicant les sessions.

La parròquia d’Encamp celebrarà els dies 13 i 14 d’octubre el ja tradicional Festival de Titelles, que enguany duplica el nombre d’espectacles, passant de quatre a vuit, fent sessions matinals i de tarda.

Pel que fa a Encamp, dissabte 13 d’octubre es realitzaran dues obres a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural, una a les onze del matí amb La rateta de la companyia Campi qui pugui, i una altra a les cinc de la tarda amb Laika de la companyia Xirriquiteula. En la sessió de la tarda, en finalitzar l’espectacle, es realitzarà un taller per als infants.

Diumenge 14 d’octubre començarà la jornada a les onze del matí amb l’espectacle Dragonci de la companyia Tirititeros de Binèfar, i finalitzarà a les cinc de la tarda amb l’obra Tropic de Teia Moner, que en acabar l’espectacle realitzarà un taller pels infants.

A la sala de festes del Pas de la Casa també es realitzaran quatre obres durant el cap de setmana. La primera tindrà lloc dissabte 13 d’octubre a les 11 hores amb El conte de la lletera de la companyia Xip Xap, i la segona es realitzarà a les cinc de la tarda amb l’espectacle La rateta de la companyia Campi qui pugui. En acabar, es realitzarà un taller pels infants.

Diumenge 14 començarà la jornada al Pas de la Casa a les deu del matí amb l’obra Tropic de Teia Moner. A les cinc de la tarda donarem per finalitzat el Festival de titelles amb Dragonci, dels Tirititeros de Binèfar. Diumenge, en acabar els espectacles, es realitzaran tallers infantils.

Pel que fa a les entrades d’Encamp, ja es poden comprar i reservar a partir d'avui a través de www.comuencamp.ad al preu de cinc euros pels adults i gratuït per als infants i joves, això si, fent reserva prèvia de l’entrada. En el cas del Pas de la Casa, com que el públic és infantil, les entrades són gratuïtes.