Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els set comuns ofereixen 250 places per a joves de 10 a 17 anys d'esport per a l'estiu amb la bicicleta de carretera com a novetat

S'han programat 21 torns de 8 disciplines per als mesos de juliol i agost on destaquen també la vela i el descens, durant les Setmanes Joves. Les inscripcions a Encamp es poden realitzar als centres esportius i al Punt d'Informació Juvenil a partir de dijous 11 de maig. Podeu consultar cada activitat al llibret digital
Cartell setmanes joves 2023.
Cartell setmanes joves 2023

Encamp, 10 de maig de 2023.- Seguint l'ordre itinerant, la Casa de la Muntanya d'Ordino ha acollit avui la presentació de les Setmanes Joves que s’organitzen conjuntament entre els set comuns amb el campus de bici de carretera, a la Massana, com a principal novetat.

Els departaments d’Esports han coordinat les activitats per oferir dues-centes cinquanta places, de vuit disciplines diferents, en vinti-un torns que es faran durant els mesos de juliol i agost. Els joves de les set parròquies amb edats entre els 10 i els 17 anys podran inscriure’s a partir de dijous 11 de maig, a la parròquia on resideixin.

La presentació ha anat a càrrec dels consellers d’Esports de la Massana i Ordino, Kevin Poulet i Jordi Serracanta, que han coincidit a destacar la quantitat de places i l’àmplia oferta que inclou esports més minoritaris. Per part d'Encamp hi ha participat el Cap de Gestió i Promoció Esportiva, Robert Gil, conjuntament amb altres tècnics comunals.

La vela i la bicicleta de descens són dos dels més sol·licitats, segons l’estadística, tal com ha explicat la cap d’Esports d’Ordino, Judit Villaró. L’oferta diversa es completa amb campus de vòlei platja, skate, esports d’aventura, la volta a Andorra a peu i l’escalada.

Inscripcions obertes a partir de dijous 11 de maig

Les inscripcions es realitzaran de forma presencial a un punt habilitat a cada parròquia. A Encamp s'obriran a partir de l'11 de maig a les 9 h del matí. La informació detallada de cada activitat, material obligatori, horaris, torns disponibles i preus està disponible en el llibret digital informatiu.

Us podeu informar i realitzar les inscripcions presencialment als centres esportius d'Encamp i del Pas de la Casa.

Complex esportiu i sociocultural d’Encamp

Tel.: 732 700 · recepcio@encamp.ad

Centre esportiu del Pas de la Casa

Tel.: 755 111 · centrepas@encamp.ad

 

Fa més de vint anys que s’organitzen les Setmanes Joves, tot i que el format actual celebra enguany la 14a edició.