Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Reis Mags d’Orient reben als infants d’Encamp i del Pas de la Casa enmig de l’Indret Màgic

• Ses Majestats han agraït poder rebre als infants en un edifici emblemàtic com el Rosaleda i han celebrat que s’hagi recuperat la baixada de torxes i el castell de focs artificials del Pas de la Casa.
Els Reis Mags d’Orient reben als infants d’Encamp i del Pas de la Casa enmig de l’Indret Màgic.

Encamp, 5 de gener de 2022.- L'arribada dels Reis Mags d'Orient ha sigut l'última activitat de les més de 40 que s'han realitzat a l'Indret Màgic d'Encamp i del Pas de la Casa durant aquestes festes de Nadal i de Reis.

Els cònsols d’Encamp, Laura Mas i Jean Michel Rascagnères, així com altres consellers comunals han rebut en nom de tots els encampadans i encampadanes a Ses Majestats a l’edifici Rosaleda, actual seu del ministeri de Cultura, com a novetat d’aquest any. La recepció ha estat precedida d’un espectacle de llums làser i d’un ‘photocall lluminós’ on infants i adults han pogut fer-se fotografies mentre esperaven poder saludar als reis. Precisament, Ses Majestats han agraït durant el seu discurs el fet de poder celebrar la recepció d’infants en un edifici "marcat per la cultura, la història i la llengua".

Al Pas de la Casa, el conseller de Cultura i Afers Socials, David Cruz, i altres consellers comunals ha donat la benvinguda als Reis Mags d’Orient després de la baixada de torxes, el castell de focs artificials i l’espectacle itinerant ‘Crystal Wings’, que ha acompanyat les tres carrosses reials durant la cavalcada i fins a la Sala de Festes.

A més, tant a Encamp com al Pas de la Casa, Ses Majestats han volgut felicitar el naixement del primer nadó de l'any, l'encampadà Enzo, i han destacat "la valentia i la responsabilitat" dels petits i grans davant de la situació de la pandèmia. També han encoratjat a tots els infants a fer costat al Marc i a la Paula (personatges del conte creat especialment per a la parròquia) "sent guardians de la màgia i ajudant a tothom que ho necessiti sense esperar res a canvi i sense que se n'adonin".

Després de l'arribada dels reis i de diversos dies d'activitats (del 23 de desembre al 5 de gener) l’Indret màgic finalitza havent ofert tallers, mercats nadalencs, sessions cinematogràfiques, conta contes, un joc de pistes i espectacles per a tota la família. El comú d'Encamp ha posat en marxa el projecte d'Indret Màgic l’any que el Saló de la Infància no s’ha pogut dur a terme per les restriccions derivades de la pandèmia.