Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Museus de la parròquia d’Encamp atrauen més de 6400 persones

Casa Cristo ha assolit els 1.306 visitants i amb gran acceptació per l’activitat nocturna
Els Museus de la parròquia d’Encamp  atrauen més de 6400 persones  .

Els museus de la parròquia han registrat gran afluència durant els mesos de juliol i agost. Així ho evidencien les dades  de visitants on es mostra que s’han rebut més de 6.466 persones.

Així, Casa Cristo ha assolit els 1.306 visitants i amb gran acceptació per l’activitat nocturna. Aquesta proposta ha omplert la capacitat de cada torn arribant a mostrar l’estil de vida de les famílies andorranes del segle XIX a 68 persones. D’altra banda, Sant Romà de les Bons ha rebut més de 1054 visitants.

Un altre dels actius museístics d’Encamp, el Museu de l’Automòbil ha atret 1946 persones que han pogut divertir-se inspeccionant vehicles de totes les èpoques. També ha tingut gran acceptació l’MW Museu de l’Electricitat i el Camí Hidroelèctric d’Engolasters. Entre totes dues propostes s’ha sobrepassat els 1469 visitants. L’oferta museística de la parròquia s’ha completat amb les visites a Sant Miquel de la Mosquera, Santa Eulàlia i al Museu d’Art Sacre, acollint més de 600 persones. Pel que fa a l’origen dels visitants, els museus d’Encamp acullen visitats de tot Europa, especialment d’Espanya i França.

En aquest sentit, des del Comú d’Encamp s’ha valorat molt positivament l’interès que suposen els museus de la parròquia i han indicat que se seguiran potenciant per donar a conèixer el patrimoni històric i cultural que acullen.