Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els membres d’Arcadia Project ofereixen la conferència ‘Des d’Hipòcrates al dia d’avui: els pilars per mantenir la salut’

La ponència tindrà lloc a la sala de festes del Complex d’Encamp el pròxim divendres 20 de juliol a les 19 hores
Els membres d’Arcadia Project ofereixen la conferència ‘Des d’Hipòcrates al dia d’avui: els pilars per mantenir la salut’.

El departament de Turisme us convida a la tercera ponència del cicle de conferències en el marc del turisme esportiu i de benestar, que porta per a títol 'Des d'Hipòcrates al dia d'avui: els pilars per mantenir la salut' i anirà a càrrec d'Arcadia Project, empresa que promociona el turisme de benestar proposant programes de salut i benestar, ecològics i sostenibles, basats en una oferta de serveis i activitats que giren al voltant de la salut.

A la conferència, que tindrà lloc el pròxim 20 de juliol a les 19 hores a la sala de festes del Complex d'Encamp, se'ns convidarà a viatjar a través dels sentits per aprendre a viure els quatre elements naturals, terra, aire, aigua i foc, a partir de la pràctica d'una alimentació sana, de l'exercici, els massatges, els banys i la música.

L'acte finalitzarà amb un concert de bols tibetans i un petit refrigeri.

PONENT

Donatella Locatelli (Arcadia Project). Professional de la comunicació, gerent de diverses agències de publicitat a Itàlia, Andorra (TESTA comunicació), a Marroc (Comunicare International), és empresària i creadora de diferents projectes. Màster PNL i Coach a l'Institut Talens i Màster en Reiki, ha treballat com a coach personal i empresarial, assessorant i acompanyant les empreses en temes com el posicionament, la comunicació intergeneracional, la solució de conflictes i l'organització de Team Buildings.