Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els guanyadors del Concurs de Punts de Llibre de la Biblioteca Comunal d'Encamp reben els premis

Aquest dimecres els guanyadors de les diferents categories -adults, juvenils, infantils, alevins i benjamins- van rebre els respectius premis.
Els guanyadors del Concurs de Punts de Llibre de la Biblioteca Comunal d'Encamp reben els premis .

Com cada any quan s'apropa Sant Jordi, s'organitza el Concurs de Punts de Llibre a les biblioteques comunals d'Encamp i el Pas de la Casa. Aquest dimecres els guanyadors de les diferents categories -adults, juvenils, infantils, alevins i benjamins- van rebre els respectius premis. En aquesta edició hi han participat una seixantena de persones. El director de la Biblioteca Comunal d'Encamp, Alfons Codina, ha explicat que el nivell ha estat molt alt i que s'han vist dissenys molt ben elaborats.

Els punts de llibre guanyadors estaran exposats a la biblioteca durant tres setmanes perquè tothom qui ho desitgi pugui anar-los a veure.

En la categoria adults, Cristina Llorens s'ha endut el primer premi i Pilar Garcia el segon i en aquesta ocasió s'ha donat un accèssit. En la categoria juvenil, el primer premi ha estat per Alba Tramútolo i el segon per Pau Llorens. En la categoria dels infantils, el primer se l'ha emportat Nahir Medina i el segon Sílvia Tomàs. En la categoria aleví, el primer ha estat per a Ona Torres i el segon per a Genís Hernández. I per últim, en la categoria benjamí, el primer ha estat per a Pau Carmona i el segon per a Isabel Montoro.