Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Dinosaures arriben a Encamp, a partir d'aquest dissabte, amb l'exposició interactiva "Dinosaurs Live"

· La sala de festes del Complex d'Encamp acollirà una vintena de rèpliques animades i electròniques de dinosaures gegants combinades amb un joc de pistes per als infants. · L'exposició, ideal per al públic familiar, es podrà visitar aquest proper cap de setmana 23 i 24 d'octubre, i del 28 d'octubre a l'1 de novembre
Exposició de dinosaures a Encamp..
Exposició de dinosaures a Encamp.

Encamp, 21 d’octubre de 2021.- A partir d'aquest dissabte, 23 d'octubre, la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp acollirà una exposició interactiva sobre dinosaures, que permetrà que els més petits es transformin en exploradors i paleontòlegs per un dia.

L'exposició, ideal per al públic familiar, és un viatge al passat en el que els infants, de totes les edats, descobriran de primera mà, com eren i com vivien els gegants prehistòrics. A l'entrada de l'exposició cada infant rebrà una unitat didàctica plena de proves i preguntes que haurà de respondre i descobrir durant el recorregut, tipus cacera del tresor. Els infants podran desenterrar fòssils, fotografiar-se dins d'un ou de dinosaure o descobrir les cries de Triceratops i de Velociraptor que mostraran els animadors de l'exposició i amb les quals podran interactuar. Els més valents també podran pujar a l'esquena d'una cria de Tiranosaure Rex.

L'exposició consta d'una vintena de dinousares animatrònics de grans dimensions ambientats en els seus entorns habituals, i espais amb projeccions. Les entrades ja estan a la venda a través de la pàgina http://www.dino-live.com i els preus són de 7 euros els infants i 9 euros els adults.

Aquesta és una activitat perfecta per gaudir en família, i s'ha programat per als dies, 23 i 24 d'octubre d'11 a 14 h i de 17 a 20 h, els dies 28 i 29 d'octubre de 17 a 20 h, els dies 30 i 31 d'octubre d'11 a 14 h i de 17 a 20 h i el dilluns 1 de novembre d'11 h a 14 h i de 17 a 20 h.