Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els cònsols es reuneixen amb els representants dels allotjaments turístics de la vila d’Encamp

Els cònsols major i menor de la parròquia, Jordi Mas i Jordi Torres, s’han reunit, aquest agost, amb una desena de propietaris i representants d’allotjaments turístics de la vila d’Encamp.
Jordi Mas i Jordi Torres en un moment de la reunió.
Jordi Mas i Jordi Torres en un moment de la reunió
La reunió ha servit per tractar dues temàtiques principals. D’una banda, el full de ruta que està seguint el Comú per donar a conèixer l’oferta turística de la parròquia. En aquest sentit, s’ha informat els assistents de les decisions preses en matèries com activitats de natura, lleure, cultura i turisme esportiu, tot explicant iniciatives com la planificació de l’obertura del Funicamp a l’estiu o les estades de pretemporada de diverses seccions del Futbol Club Barcelona.

D’altra banda, la trobada amb el sector també ha servit per conèixer-ne les inquietuds i necessitats en relació al transport intern d’esquiadors des dels diferents punts de recollida fins al Funicamp durant l’hivern. Els cònsols d’Encamp han valorat molt positivament la trobada i han explicat que es preveu realitzar una reunió amb els propietaris i representants d’allotjaments turístics del Pas de la Casa en els pròxims mesos per conèixer de primera mà les seves inquietuds i valorar la marxa del sector.