Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els cònsols d'Encamp reben al nou síndic, Carles Ensenyat, i a la nova subsíndica, Sandra Codina

· Els síndics generals es comprometen a millorar la col·laboració entre el Consell General i els comuns.
Els cònsols d'Encamp reben al nou síndic, Carles Ensenyat, i a la nova subsíndica, Sandra Codina.

Encamp, 24 de maig de 2023.- La cònsol major, Laura Mas, i el cònsol menor, Jean Michel Rascagnères, han rebut al síndic general, Carles Ensenyat, i a la subsíndica general, Sandra Codina, en el marc de les visites institucionals que estan fent els síndics als set comuns.

La trobada ha servit per constatar que cal una major col·laboració entre institucions. De fet, els Síndics s’han compromès a millorar la coordinació amb els comuns. L’objectiu és que el Consell General tingui “sensibilitat parroquial” a l’hora de treballar les lleis, ja que “moltes de les disposicions dels textos legals acaben repercutint en serveis i competències comunals” ha destacat Carles Ensenyat.

Per la seva banda, els cònsols encampadans han remarcat la importància de la comunicació entre administracions, ja que “això revertirà positivament en els serveis i l’atenció que prestem als ciutadans i ciutadanes“, ha puntualitzat Laura Mas.

Finalment, els síndics i els cònsols d’Encamp han acordat una nova trobada que tindrà lloc a la tardor per donar continuïtat a aquesta vocació d’assolir una millor col·laboració entre el Consell General i el Comú d’Encamp.