Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els clàssics tornen a Encamp

El Prat Gran d’Encamp serà l’escenari de la ‘Weekend Internacional 60’s’ organitzada per l’Associació Andorra de Vehicles Antics
Els clàssics tornen a Encamp   .

Els dies 12 i 13 de maig torna a Encamp la trobada de vehicles antics ‘Weekend Internacional dels 60’ organitzada per l’Associació Andorra de Vehicles Antics (AAVA).

Els actes començaran dissabte 12 de maig amb la concentració i exposició dels vehicles, que aniran arribant de 9 a 12 hores. Al migdia sortiran agrupats en una rua que passarà per Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, per tornar a les 13 hores al Prat Gran d’Encamp, moment en què es realitzarà el concurs d'elegància, així com diverses activitats, per continuar, a les 14 h amb un dinar amb menú típic andorrà.

Les activitats de dissabte a la tarda s’iniciaran, a les 16 h, amb una altra rua, que en aquesta ocasió es desplaçarà cap a La Massana, Ordino, i arribaran a Canillo a través del Coll d’Ordino, vila on visitaran el Museu de la Moto. En finalitzar la visita, els participants podran gaudir d’unes hores de relaxació a Caldea o bé realitzant compres.

La jornada finalitzarà a les 21.30 hores a la sala de conferències del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp amb el sopar temàtic, que en aquesta edició estarà ambientat en el món del cinema. En acabar el sopar, on els assistents hauran d’anar disfressats amb la temàtica de la vetllada, la festa continuarà amb el lliurament de premis al concurs d'elegància i de disfresses, un ball i una discomòbil.

Diumenge 13 començarà la jornada a les 9 hores amb l’exhibició dels vehicles per al públic que hi vulgui acostar-se i amb una gimcana d’habilitat de conducció, que es realitzarà al mateix Prat Gran. A les 12 hores es tornarà a fer una rua en direcció a Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, per tornar cap a les 13.30 hores al Prat Gran d’Encamp on es realitzarà un dinar de germanor. La trobada finalitzarà cap a les 16 hores, amb el retorn de tots els participants als seus llocs d’origen.

El preu de la concentració és de 80 euros per persona, tot inclòs, i s'han de realitzar a l'AAVA a través del correu electrònic aava@aava.ad o bé als telèfons 335 798 o 861 797.