Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els centres esportius d’Encamp i del Pas de la Casa comencen la campanya "Salta't la matrícula" de l’1 al 15 de novembre per fomentar la pràctica esportiva

· La iniciativa s’emmarca en les accions que promou el Comú d’Encamp de foment de l'esport, i per tant, durant quinze dies serà gratuïta per als nous abonaments
'Salta't la matrícula' de l'1 al 15 de novembre..
'Salta't la matrícula' de l'1 al 15 de novembre.

Encamp, 29 d’octubre de 2021.- Els centres esportius d'Encamp i del Pas de la Casa oferiran la matrícula gratuïta de l'1 al 15 de novembre. La iniciativa s'emmarca en les accions que promou el Comú d'Encamp per incrementar i fomentar la pràctica esportiva.

Aquesta promoció és vàlida per als abonaments d'adults anuals i s'hi poden adscriure totes aquelles persones que es facin sòcies del Complex esportiu i sociocultural d'Encamp o del Centre esportiu del Pas de la Casa durant els dies esmentats. D'aquesta manera, els adscrits no hauran de pagar la matrícula, que normalment té un cost de 57,30€.

Des de les recepcions dels dos centres esportius s'informarà de la documentació necessària per poder realitzar l'alta de forma gratuïta durant aquests quinze dies. Els telèfons de contacte per a més informació són 732 700, Complex Esportiu d'Encamp i 755 111, Centre Esportiu del Pas de la Casa.