Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El tribut a Joaquín Sabina posa punt final a les Nits d’Estiu a Encamp

La programació cultural seguirà amb activitats com les Tardes d’Estiu, les classes magistrals i les vetllades nocturnes
El tribut a Joaquín Sabina  posa punt final a les Nits  d’Estiu a Encamp.

La proposta desenfadada i el ritme personal de l’artista Joaquín Sabina posaran el punt final, aquest dijous, a les Nits d’Estiu a Encamp, gràcies a Enemigos íntimos. L’actuació, que tindrà lloc a la plaça dels Arínsols a les 22 hores,  permetrà recordar els millors temes del reconegut músic i cantant.

Enemigos Íntimos es va forjar fa un parell d'anys, i després de desenes de concerts, l'èxit de públic ha estat important als diversos escenaris catalans. Aquest  grup  puja a l'escenari amb una proposta directa, propera i còmplice, que porta el públic a gaudir i a participar en la música, la poesia i l'humor, donant vida a un espectacle homenatge a Joaquín Sabina. La proposta musical ha estat un èxit des del dia de la presentació quan va omplir amb més de 600 persones la sala Totem de Pamplona.

L’activitat cultural d’Encamp seguirà amb la nodrida programació dirigida a tots els públics a través de les Tardes d’Estiu al Pas de la Casa i a Encamp, les propostes musicals al Pas de la Casa, i les classes magistrals i les vetllades als Museus de la parròquia, entre d’altres accions.