Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Tour de France concentra una gran afluència de públic al Coll de Beixalís i al Port d'Envalira

· El Pas de la Casa acollirà demà la sortida de la 16a etapa on l'accés des de França estarà tallat des de les 8:30h del matí i fins a les 15 h de la tarda · Els dos ports de muntanya encampadans van protagonitzar la quinzena etapa, on la victòria es va decidir a Beixalís.
Tour de France Encamp · Andorra .
Tour de France Encamp · Andorra

Encamp, 12 de juliol de 2021.- El Coll de Beixalís i el Port d'Envalira varen concentrar ahir una gran afluència de públic per veure el Tour de França en dos moments àlgids de l'etapa, els dos ports de muntanya protagonistes de la 15a etapa, des de Céret fins a Andorra La Vella. El guanyador de l'etapa, l'americà resident al Principat, Sepp Kuss (Jumbo-Visma Team), va atacar precisament a Beixalís i li va permetre aconseguir la victòria per davant de Alejandro Valverde (Movistar Team), que va asenyalar que Kuss coneixia molt bé el terreny pel seus entrenaments habituals a la zona.

Des de divendres, van començar a arribar autocaravanes, ciclistes aficionats i visitants que han omplert hotels, restaurants i comerços durant tot el cap de setmana en motiu de l'esdeveniment esportiu.

Avui dilluns és jornada de descans, i demà dimarts la sortida de la 16a etapa tindrà lloc des del Pas de la Casa a partir de les 11 h del matí amb la caravana publicitària, i a partir de la 13 h dels ciclistes.

Galeria de Fotogràfica Tour de France Encamp 2021 · 15a etapa· 11 de juliol

 

Afectacions de trànsit per demà, 13 de juliol de 2021

Demà, 13 de juliol, la circulació de vehicles quedarà afectada a partir de les 8:30 h la carretera N22 d'accés a França i el túnel d'Envalira. A partir de les 10 hores, al Pas de la Casa, la CG-2 i  av. del Consell General i el túnel d'Envalira.

La sortida de la caravana publicitària des del Pas de la Casa es preveu a les 11.05 hores. L’horari de pas previst dels primers corredors és a les 13.05 h amb la sortida des de l’avinguda del Consell General del Pas de la Casa i a les 13.30 h a la frontera francoandorrana.