Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Scrabble torna a Encamp i al Pas de la Casa

Les inscripcions per poder participar en els campionats de Scrabble a la parròquia ja estan obertes
El Scrabble torna a Encamp i al Pas de la Casa.

En el marc del Dia internacional de les biblioteques, que es commemora el 24 d’octubre, se celebrarà el Campionat de Scrabble en català a Encamp i al Pas de la Casa.

Pel que fa al II Campionat Internacional de Scrabble en català a Encamp, que se celebrarà el pròxim dissabte 21 d’octubre a la biblioteca comunal, estarà adreçat a persones a partir de 16 anys. El campionat es desenvoluparà en dues tandes, de 10 a 13 h i de 15 a 18 hores, i estarà limitat a trenta persones que s’hauran d’haver inscrit abans, de forma gratuïta, a la mateixa biblioteca. La rebuda dels participants es farà a les 9.30 hores i el lliurament de premis es preveu cap a les 18.30 hores.

El reglament que s’utilitzarà al Campionat Internacional serà el vigent de la Federació Catalana de Scrabble i les partides seran sempre contra un sol oponent.

Quant als premis en joc, el primer classificat s’endurà un Ipad mini i un joc de Scrabble i el segon classificat optarà per un lector ebook i un joc de Scrabble. A més, es donaran dos guardons especials, un al millor jugador d’Encamp i un altre al participant que faci la paraula amb més puntuació que pertanyi al vocabulari andorrà, que s’enduran un val per la compra de llibres i un joc de Scrabble cadascun.

D’altra banda, dissabte 21 d’octubre també se celebrarà la sisena edició del Campionat de Scrabble en català al Pas de la Casa que tindrà lloc a la biblioteca comunal a partir de les 20 h. La inscripció, que és gratuïta, està limitada a un màxim de 30 participants i s’ha de formalitzar abans del dia del campionat.

Pel que fa al reglament de la sisena edició del Campionat de Scrabble, se seguirà el vigent de la Federació Catalana de Scrabble. En aquesta ocasió només es realitzaran dues partides de 40 minuts amb múltiples jugadors.

En relació als premis, els guanyadors s’emportaran, un Ipad mini per al primer classificat, i un joc de Scrabble i un lot de llibres per al segon.