Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Punt d’informació juvenil d’Encamp organitza dos tallers el mes de febrer

El Punt d’informació juvenil (PIJ) d’Encamp ha preparat per a aquest mes de febrer dos tallers, “Connecta, comunica i educa” i “Relaxa’t”
El Punt d’informació juvenil d’Encamp organitza dos tallers el mes de febrer.

El primer, que tindrà lloc el pròxim 17 de febrer de 10 a 13 hores, i que porta per títol “Connecta, comunica i educa”, consistirà a ensenyar als pares i mares a comunicar amb els fills de manera eficient a través de les tècniques de visualització,  pensament útil i endinsant-se en les preguntes claus que ens permeten comunicar amb els fills adolescents. El taller, que és gratuït, anirà a càrrec de la “coach” Cristina Segura i està limitat a 10 places.

El segon taller, “Relaxa’t”, estarà dividit en dues parts. En la primera es farà una breu introducció, a càrrec de Cristina Segura, sobre com els treballs manuals ens poden ajudar en moments d’estrès, retrobant el nostre equilibri a través de la connexió amb nosaltres mateixos. La segona part, que anirà a càrrec de Lluïsa Fernàndez de ‘Cosas de Llu’, consistirà en la realització d’una manta XXL amb les mans sense necessitat d’utilitzar agulles. El taller, que es realitzarà el pròxim 24 de febrer de 10 a 13 hores i és gratuït, està obert a un públic jove i està limitat a 10 places.

Les persones interessades han d’adreçar-se al PIJ d’Encamp a través de l’adreça electrònica pij@encamp.ad o bé trucant al 834972.