Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Punt d’Informació Juvenil d’Encamp ofereix una nova edició de la xerrada ‘Digues la teva’ amb els candidats de les properes eleccions

· L'acte tindrà lloc el dimarts 21 de març, a les 19 h, a la seu del PIJ, el Punt d’Informació Juvenil d’Encamp · Durant la trobada els joves podran conèixer de primera mà les polítiques en matèria de joventut que plantejaran les diferents formacions i interactuar directament amb els candidats
Digues la teva al PIJ d'Encamp .
Digues la teva al PIJ d'Encamp

Encamp, 20 de març de 2023.- Torna la xerrada ‘Digues la teva’ del Punt d’Informació Juvenil d’Encamp. S’acosten els comicis del 2 d’abril, i com és tradició, el servei oferirà una trobada amb representants de les formacions polítiques que es presenten a les properes eleccions a nivell nacional amb la voluntat de tractar temes i propostes relacionades amb la joventut.

La xerrada està oberta a tots els joves i es farà el dimarts 21 de març, a les 19 h, a la seu del Punt d’Informació Juvenil d’Encamp al carrer de la Valireta.

Durant l’acte, els assistents podran escoltar de primera mà les polítiques en matèria de joventut que plantejaran cadascuna de les formacions que es presenten a la circumscripció nacional. A més, podran interactuar directament amb els representants polítics i preguntar tot allò que els interessi o preocupi.

Els participants, en representació de les formacions polítiques que es presenten a la circumscripció nacional seran, per part de Concòrdia, Sergi Esteves, per part de  Demòcrates + Ciutadans Compromesos + Acció Comunal d’Ordino + Units per al Progrés + Independents, Maria Martissella, per part d’Acció, Judith Pallarès, per part del Partit Socialdemòcrata Progressistes SDP +, Pere Baró, per part d’Andorra Endavant, Carine Montaner, i per part de Liberals d’Andorra, Antoni Puig.