Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Punt d’Informació Juvenil d’Encamp ofereix un taller de DJ professional per a joves durant tot el curs escolar

· L'activitat es farà els dos últims dimarts de cada mes, de les 17.30 a les 19 h, i començarà el pròxim dimarts 20 de setembre. · Les sessions són gratuïtes i disposaran d'un total de 15 places
El taller de DJs per a joves comença el 20 de setembre..
El taller de DJs per a joves comença el 20 de setembre.

Encamp, 13 de setembre de 2022.- El Punt d’Informació Juvenil (PIJ) d’Encamp oferirà un taller de Disc-Jockey els dos últims dimarts de cada mes de les 17.30 a les 19 h. L'activitat és gratuïta i es farà durant l'actual curs escolar a les instal·lacions del PIJ. La primera sessió tindrà lloc el proper dimarts, 20 de setembre.

La proposta s’engloba en el programa d’activitats per a joves que fomenta el comú i es fa en col·laboració amb el jove encampadà Miquel Rossell, conegut com DJ Kurt Heisz, que serà el DJ encarregat d’impartir el taller. Les places estan limitades a un màxim de 15 alumnes i la reserva ja es pot fer enviant un whatsapp al 635 400, enviant un correu a pij@encamp.ad, o bé trucant al 834972. En cas de tenir més demanda, s’estudiarà la possibilitat d'ampliar el taller a més dies.

La iniciativa està encarada als joves que vulguin aprendre els coneixements bàsics de la professió de DJ, experimentar la seva creativitat a través de la música i veure els progressos que poden arribar a assolir.