Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Punt d’Informació Juvenil d’Encamp acollirà una xerrada sobre ‘Coaching i PNL’

La xerrada serà el punt de partida del servei de ‘coaching’ que s’oferirà a partir del 19 d’octubre
El Punt d’Informació Juvenil d’Encamp acollirà una xerrada sobre ‘Coaching i PNL’.

El Punt d’Informació Juvenil (PIJ) d’Encamp acollirà el pròxim 18 d’octubre, a les 20.30 hores, una xerrada sobre ‘coaching’ i programació neurolingüística (PNL) a càrrec de Cristina Segura, ‘coach’ específica en tècniques emocionals i màster en PNL.

La xerrada, adreçada a pares i joves de més de 16 anys, té com a objectiu exposar als assistents diferents tècniques basades en la intel·ligència i l’educació emocional, així com explicar l’autoconeixement i la gestió de les emocions en la comunicació entre els pares i els joves, per aconseguir que aquesta sigui bidireccional. Tanmateix, s’explicarà com a través de la PNL es pot arribar al subconscient i desmuntar les creences que ens limiten.

Aquesta xerrada serà el punt de partida d’un servei de ‘coaching i PNL’ que oferirà el PIJ a partir del 19 d’octubre. Totes les persones que estiguin interessades  en aquest tipus d’assessorament de forma gratuïta, podran demanar cita amb Cristina Segura trucant al telèfon del PIJ, al 834972, o bé a través de l’adreça electrònica pij@encamp.ad.