Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El primer Correllengua nacional posa punt final al Pas de la Casa amb una bona participació

El Pas de la Casa ha estat l’escenari, aquest matí, de les últimes activitats del primer Correllengua nacional.
El primer Correllengua nacional posa punt final al Pas de la Casa amb una bona participació.

El Pas de la Casa ha estat l’escenari, aquest matí, de les últimes activitats del primer Correllengua nacional. La directora d’Ensenyament Superior i Recerca, Meritxell Gallo, ha fet una valoració “molt positiva” de l’assistència que hi ha hagut als actes organitzats al poble encampadà. Gallo ha explicat que “cal començar a fer una taca d’oli” perquè aquestes activitats entorn al català s’estenguin arreu del territori i es consolidin.

Al Centre d’Autoaprenentatge del Pas de la Casa ha acollit la Lliga d’Scrabble que ha comptat amb una quinzena de participants entre adults i infants. A la plaça de l’Església s’hi ha celebrat el joc del Gran Mapa d’Andorra, que ha tingut molt èxit entre el públic infantil. I el taller de ràdio a càrrec d’Òscar Royo ha comptat amb la col·laboració de cinc joves interessats en aquest mitjà de comunicació, que han estat fent una tertúlia entorn a les activitats realitzades i sobre la importància del català, i a les 12 hores han entrat en directe a Ràdio Nacional d’Andorra.

En relació als actes d’ahir divendres, Meritxell Gallo també ha fet una bona valoració. En aquest sentit, uns 40 adolescents van assistir a la projecció en català The Host (L’Hoste) d’Stephenie Meyer, l’autora de la  Saga Crepúscle. I el concert d’Oriol Vilella & Fano Pallarès, a l’església de Sant Pere del Pas de la Casa, també va comptar amb una bona afluència de púbic.