Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El portal de tràmits del comú d’Encamp estarà inoperatiu aquesta tarda per treballs de manteniment

· Els treballs duraran des de les 15:00 i fins a aproximadament les 20:00. El comú informarà del restabliment dels serveis a través de les xarxes socials (@comuencamp) · Tampoc estaran disponibles el servei de reserves esportives i culturals ni el sistema de barreres dels aparcaments comunals de la vila d’Encamp. Mentre durin els treballs, les reserves es podran fer per telèfon i les barreres estaran aixecades per oferir els espais d’estacionament.
cartell avis dels treballs de manteniment.
cartell avis dels treballs de manteniment

 

Encamp, 30 d'agost de 2023.- El comú d'Encamp realitzarà aquesta tarda treballs de manteniment a la xarxa elèctrica de casa comuna. Per aquest motiu, a partir de les 15:00, i fins a aproximadament les 20:00 (depenent de l'evolució dels treballs), alguns serveis telemàtics comunals no estaran operatius.

Un dels serveis que quedarà afectat és la plataforma de reserves esportives i culturals. La pàgina web estarà visible, però no serà possible realitzar cap reserva en línia. En el seu defecte, es podran fer per telèfon trucant al Complex Esportiu d'Encamp, al 732 700.

L'altre servei afectat serà el portal de tràmits, incloent la carpeta ciutadana i el sistema de rebuts. La plataforma es podrà consultar, però no hi haurà la possibilitat d'efectuar cap tipus de tràmit de forma telemàtica.

Finalment, tampoc estarà operatiu el sistema de barreres dels aparcaments comunals de la vila d'Encamp. Mentre durin els treballs, aquests aparcaments tindran les barreres aixecades per poder oferir igualment els espais d'estacionament.

El comú d'Encamp informarà de la finalització dels treballs i del restabliment dels serveis afectats a través de les xarxes socials (@comuencamp).

Des del comú es demana disculpes per les molèsties que els treballs puguin ocasionar a la ciutadania.

 

Serveis relacionats