Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Pas de la Casa acull una nova edició del Mercat de les Oportunitats

La Braderie coincidirà amb la Festa Major del Pas de la Casa i se celebrarà del 29 de juny al 2 de juliol
El Pas de la Casa acull una nova edició del Mercat de les Oportunitats.

El Pas de la Casa acollirà del dijous 29 de juny al diumenge 2 de juliol el Mercat de les Oportunitats del Pas de la Casa (Braderie) que permetrà donar a conèixer la gran oferta dels seus  establiments.

L’esdeveniment, organitzat per la Iniciativa Publicitària del Pas de la Casa amb la col·laboració del Comú d’Encamp i d'Andorra Turisme, comptarà amb diferents activitats per a tots els públics, infants i adults. Així, hi haurà inflables, espectacles itinerants, i actuacions musicals, entre d’altres, que es combinaran amb els actes previstos per a la Festa Major del Pas de la Casa.

L’objectiu és dinamitzar el Pas de la Casa i atraure l’atenció del turisme, especialment el francès. En aquest sentit, Inpub realitza cada any un esforç per comunicar l’esdeveniment als principals mitjans de comunicació del sud de França.

Tall de carrers

Durant l’esdeveniment, i per tal de facilitar el bon funcionament de l’acte, es tancarà l’accés rodat a diversos carrers del Pas de la Casa des del divendres 30 de juny a diumenge 2 de juliol. Així, es convertiran en espais per a vianants els carrers Major, dels Comtes de Foix, Abeurador, Abelletes, Ariège, Pere d’Urg, dels Pariatges, Bernat III I la part baixa del carrer Sant Jordi. A més, amb motiu de la Festa Major del Pas de la Casa, es restringirà la circulació als voltants de la plaça de l’Església.