Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Pas de la Casa acull una nova edició de La Braderie

El Mercat de les oportunitats tindrà lloc del 4 al 6 de juliol
El Pas de la Casa acull una nova edició de La Braderie.

El Pas de la Casa acollirà del divendres al diumenge el Mercat de les oportunitats del Pas de la Casa o Braderie que permetrà donar a conèixer la gran oferta dels seus  establiments.

L’esdeveniment, organitzat per la Iniciativa Publicitària del Pas de la Casa amb la col·laboració del Comú d’Encamp i d'Andorra Turisme, comptarà amb diferents activitats per a tots els públics, infants i adults. Així, hi haurà inflables i tallers per als més menuts, espectacles itinerants, i exhibicions de motos de trial, entre d’altres.

L’objectiu és dinamitzar el Pas de la Casa i atraure l’atenció del turisme, especialment el francès. En aquest sentit, Inpub ha realitzat un esforç per comunicar l’esdeveniment als principals mitjans de comunicació del sud de França.

Durant l’esdeveniment, i per tal de facilitar el bon funcionament de l’acte, es tancarà l’accés rodat a diversos carrers del Pas de la Casa. Així, es convertiran en espais per a vianants els carrers Abelletes, Comtes de Foix, Pariatges, Pere d'Urg, Major i l'avinguda Encamp. A més, també es tancarà parcialment el carrer Catalunya (fins a l'alçada del carrer Estret) i el carrer Sant Jordi (amb entrada a l'aparcament Coprínceps).