Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp aprova el Manual funcional i l'estructura organitzativa de la corporació.

El nou organigrama defineix una estructura, concreta les missions i les funcions de cadascun dels departaments, així com una gestió eficient dels recursos humans.
Encamp aprova el Manual funcional i l'estructura organitzativa de la corporació..

El comú d'Encamp ha aprovat, durant la sessió ordinària del Consell de Comú, el manual funcional i l'estructura organitzativa de la corporació. El programa, que assenta les bases d'una estructura de personal competitiva, capacita el comú per assumir els nous reptes que se li presentin durant els pròxims anys. El text ha estat aprovat per assentiment per tots els consellers de comú.

El nou organigrama defineix una estructura, concreta les missions i les funcions de cadascun dels departaments, així com una gestió eficient dels recursos humans. A més, s'estructuren i es clarifiquen les unitats organitzatives, la denominació d'alguns llocs de treball i els coneixements bàsics necessaris de català i d'idiomes, d'ofimàtica i altres habilitats requerides per a cada plaça.

El nou organigrama preveu mantenir l'estabilitat de la plantilla existent, permetent consolidar uns 50 llocs de treball eventuals i obrint les portes a la promoció interna. A més, es potenciarà el talent i les oportunitats de formació continuada i de reciclatge professional.