Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El mal temps no acompanya en les activitats matinals de la tercera jornada del Correllengua nacional

El fred i la neu han deslluït les activitats organitzades per aquest dissabte al matí en el marc de la tercera jornada del Correllengua nacional a Encamp.
El mal temps no acompanya en les activitats matinals de la tercera jornada del Correllengua nacional.

Els actes, previstos al Prat Gran, s’han hagut de traslladar a cobert. Així el Torneig Obert d’Escacs s’ha fet al Centre d’Autoaprenentatge d’Encamp, la Lliga d’Scrabble en català s’ha disputat a la Biblioteca Comunal i el joc del Gran Mapa d’Andorra, al vestíbul del Poliesportiu del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp.

Tot i que l’afluència de participants no ha estat tan alta com s’esperava, el director de la xarxa pública dels Centres d’Autoaprenentatge de Català i promotor, juntament amb el Comú d'Encamp i el ministeri d'Educació i Joventut, del primer Correllengua nacional, Joan Ramon Marina, ha indicat que “el mal temps no ha de ser motiu de tristesa” sinó “l’important és que el primer Correllengua ha començat”, ha dit. I ha afegit que el que cal és “reivindicar la llengua i fer-ho sense por”. A més, ha recordat que encara queda la jornada al Pas de la Casa, els dies 10 i 11 de maig, per veure com funciona el primer Correllengua del país.

Nombre de participants

Durant aquest dissabte al matí, el Torneig Obert d’Escacs ha comptat amb un total de 10 persones, a la Lliga d’Scrabble en Català s’hi han apuntat 8 infants i 7 adults i l’acte més “exitós”, segons Joan Ramon Marina, ha estat el joc del Gran Mapa d’Andorra, on els participants han pogut demostrar coneixements de geografia o de llengua catalana sobre el Principat. Amb tot, Joan Ramon Marina ha pronosticat que “molta gent arribarà a l’hora del manifest i per a l’arrossada popular”, actes que se celebraran aquest dissabte al migdia a la sala de congressos del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp.