Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Funicamp tanca la temporada superant els 16.300 usuaris

El giny bat rècords incrementant en un 65% la mitjana de visitants diaris, que arriben als 340,77.
El Funicamp tanca la temporada superant els 16.300 usuaris.

El Funicamp ha tancat portes aquesta setmana després d’una temporada d’estiu de rècord. El giny ha atret més de 16.300 usuaris amb una mitjana diària de 340,77 persones. Aquestes xifres suposen un increment en el nombre de visitants de més d’un 80% respecte a l’any amb menys afluència i un increment en la mitjana d’un 65% . Respecte a la temporada anterior, el giny ha incrementat un 52,19% el nombre d’usuaris mitjà. Tal com ha explicat el cònsol major d’Encamp, Jordi Mas, aquestes dades constaten que la decisió d’obrir el Funicamp durant l’estiu “ha estat encertada” i que el giny any rere any atreu més visitants. A més, ha recordat que aquestes xifres superen ostentosament l’objectiu d’incrementar un 15% el nombre de visitants.

Mas ha explicat que els ingressos del Funicamp aquest any s'han incrementat un 50% respecte a l’estiu anterior mentre que s’han doblat en relació al primer any de reobertura del giny. A més, el cònsol major ha destacat la bona acceptació de les jornades de portes obertes que han coincidit amb diades especials per a Andorra com la celebració de Meritxell i la Vuelta España .

El cònsol major s’ha mostrat satisfet de la tasca realitzada i ha indicat que cal seguir diversificant l’oferta i aprofitant els actius i les sinergies del país per fer que el turisme funcioni. Així, ha recordat que en els pròxims mesos es concretarà el projecte per dinamitzar la zona dels Cortals d’Aventura. A més, ha remarcat que l’aposta per sumar sinergies amb la Purito i la Volta España és una línia que cal seguir treballant.